Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΣΟΚ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΜΑΤΣΑΚΗΣ


Ο Μάριος Ματσάκης εμφανίζεται σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό
By www.N-A.gr
Επί του πιεστηρίου αποκάλυψη της «Νοητικής Αντιστάσεως - N-A.gr»:
Τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου του 2008 ο Μάριος Ματσάκης εμφανίζεται σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό. Φέρεται μάλιστα να κάνει και δηλώσεις στα τουρκικά.
Την σκηνή είδε τυχαία Κύπριος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας που μόλις πρόφτασε να φωτογραφήσει την οθόνη της τηλεόρασής του με τον κ. Ματσάκη ως προσκεκλημένο Τούρκου δημοσιογράφου. Τις φωτογραφίες που μας απέστειλε σας παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Ο κ. Ματσάκης έχει κάθε δικαίωμα να δίνει συνέντευξη σε Τούρκους δημοσιογράφους. Όμως το ΥΠΟΠΤΟ της όλης υπόθεσης είναι το εξής:
Η συνέντευξη δόθηκε στα κατεχόμενα ή στην Τουρκία; Και αν ναι, τότε ΓΙΑΤΙ ο κ. Ματσάκης ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αφού εκκρεμεί «ένταλμα σύλληψης» εναντίον του από τις κατοχικές αρχές;
Εμείς είχαμε στηρίξει τον κ. Ματσάκη όταν συνελήφθη τον Απρίλιο του 2007 από τους Άγγλους αποικιοκράτες στις Βρετανικές Βάσεις. Από τον καιρό όμως που κατέθεσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν αλλάξει άρδην οι απόψεις του και καθαρά πλέον υποστηρίζει την απαράδεκτη λύση δύο κρατών στην Κύπρο. Όπως έγραφε η Φανούλα Αργυρού:
«Πέντε σχεδόν μέρες μετά την είδηση του ‘Φιλελευθέρου’ (26/8/2007) ότι ο εκπρόσωπος του Αττίλα στην Κύπρο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ θα απαιτήσει «δικαίωμα άσκησης πλήρους αυτοδιάθεσης», δηλαδή δύο κράτη, όπως τους είχε υποσχεθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1956 με δήλωσή του στην βρετανική Βουλή ο τότε Υπ. Αποικιών και ο Ελληνοκύπριος ευρωβουλευτής Marios Matsakis υποστήριξε δύο κράτη! Ο Μ.Μ. (με καταβολές από την κατεχόμενη Κερύνεια παρακαλώ) μέσα από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συζήτηση για το Κυπριακό στις Βρυξέλλες που ξεκίνησαν οι “Φιλελεύθεροι” (sic) ευρωβουλευτές, βγήκε και ανοικτά υποστήριξε ακριβώς το ίδιο με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, δηλαδή λύση δύο χωριστών κρατών!
[...] Εμφαντικά η Βαρώνη Sarah Ludford και η φιλότουρκη ομάδα της φαίνεται δούλεψαν επιτυχώς πάνω στον Ελληνοκύπριο ευρωβουλευτή. Ο οποίος μόνο μετά από μερικά 24ωρα μετά την απόφαση του Γ. Εισαγγελέα να κλείσει την υπόθεση με τα 250 τόσα μπαούλα και κούζους επιστρέφοντάς του τα τελευταία, βρήκε ιδανικό το έδαφος να καρφώσει τα συμφέροντα της πατρίδας του που ψηφίστηκε να υπηρετήσει. Τάχθηκε αναφανδόν φανερά και ξεδιάντροπα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, αλλά, αν αυτό στόχευε προκειμένου να εκληφθεί ως μια ενέργεια όχι ως πράγματι έχει, αλλά ως πίκρα και εκδίκηση απέτυχε.» [Νοητική Αντίστασης, 07/09/2007]

Δεν υπάρχουν σχόλια: